Kako postati DOD distributer?

 • Popunite upitnik koji se nalazi na ovoj strani.
 • DOD Balkan će pregledati Vaš upitnik.
 • Po prihvatanju ćemo Vas kontaktirati radi potpisivanja ugovora.
 • Stupate na listu distributera koja se nalazi na našem sajtu i dobijate pristup proizvodima po VP cenama i promocijama.
DOD auto kamere – vrhunska tehnologija u službi Vaše bezbednosti

DOD je lider na tržištu i premijum brend kada su u pitanju auto moto kamere. Za izuzetan kvalitet dobili smo i nagradu Auto moto kamera godine zbog izuzetnog kvaliteta izrade i jasnoće slike. O kvalitetu naših kamera više možete saznati ovde, dok dostupne modele na našem tržištu možete pogledati ovde.

Više od deset godina iskustva u ovoj industriji garantuje da uz Vašu DOD kameru dolazi  vrhunska usluga kao i servisna podrška u garantnom roku i van njega.

DOD kamere predstavljaju vrhunsku tehnologiju koja je primenjiva u svim kategorijama drumskog saobraćaja, osim motorcikala. Bilo da Vam je cilj bezbednost vozača i putnika (porodice ili zaposlenih), ili da želite da u realnom vremenu imate podatke o vožnji i vozilu, naše kamere mogu da odgovore Vašim potrebama. I još više od toga…

Motorcikli su uvek izuzetak u drumskom saobraćaju. Upravo zato smo motociklistima obezbedili posebno prilagođene DOD moto kamere koje kvalitetom snimka i funkcionalnošću prate naše ostale proizvode, istovremeno vodeći računa o specifičnostima ove grupe.

Uz naše kamere, možemo Vam ponuditi ceo spektar prateće opreme kao što su zadnje kamere, napajanje ili dodaci za lakšu i bolju montažu.

Naše kamere su koncipirane tako da nude maksimalne rezultate u bezmalo svim vremenskim uslovima. Sony Cmos senzor i izuzetno veliki otvor blende znače da je snimanje moguće u uslovima smanjene svetlosti, dok WDR i 3DNR tehnologije omogućavaju oštru i preciznu sliku. Posebno smo vodili računa o brzini samog objektiva čime smo motion blur sveli na minimum.

DOD distributer auto i moto kamera

Kao DOD distributer dobijate direktan pristup svim našim proizvodima po VP cenama kao i svim aktuelnim promocijama.

Kako biste postali naš DOD distributer, potrebno je da popunite upitnik koji se nalazi na ovoj strani, nakon čega ćemo Vas kontaktirati radi daljih dogovora o saradnji i potpisivanja ugovora.

  Podaci o preduzeću

  DaNe  DaNe

  DaNe

  Podaci o kontakt osobi  Napomena: Sva polja su obavezna